Facebook Pixel
Scangrip

Nova 12K

Scangrip Nova 12K

Scangrip Nova 12K er en superkraftig og solid COB LED arbeidslys med trådløs lysstyring og opptil 12000 lumen! Dimmefunksjon og bluetooth som gir mulighet for styring via mobilapp.
4890,-
Tilgjengelighet: På lager

Scangrip NOVA K12 er en ekstremt kraftig lampe med 12 000 Lumen. Den kraftigste lampen i NOVA serien med bluetooth lyskontroll.
Det er en universell allround LED-lyskaster for de mest utfordrende belysningsoperasjonene i ethvert arbeidsmiljø.

NOVA 12K har den nyeste og unike COB LED-teknologien, og leverer ekstremt høy lyseffekt. CRI-verdien er nær dagslys, og du kan justere lyseffekten i fem ulike nivåer ved hjelp av den innebygde lysdimmerfunksjonen.

NOVA-huset er laget av robust presstøpt aluminium, noe som gjør lyskasteren motstandsdyktig mot sterke slag, støt og vibrasjoner. Siden den er IP67 kan NOVA 12K brukes innendørs og til utendørs arbeid under alle slags værforhold.

BLUETOOTH lyskontroll for økt fleksibilitet
Med den integrerte BLUETOOTH-lyskontrollfunksjonen kan du enkelt kontrollere opptil fire arbeidslys. Lysstyringen gjør det også mulig å slå av/på lampen og justere lyseffekten for å passe den aktuelle arbeidsoppgaven.

BLUETOOTH-funksjonen er perfekt når du arbeider med en eller flere vanskelig tilgjengelige lamper, for eksempel plassert på et Scangrip tripod stativ.

Som tilleggsutstyr kan vi anbefale en diffuser / lysspreder. Som gir deg økt funksjonalitet og nye muligheter for å tilpasse flomlyset enda mer til den spesifikke arbeidsoppgaven. Lyssprederen sprer og myker opp lyset samtidig som den unngår harde skygger. Det er enkelt og trygt å montere dekselet på lampen.

Lysdiffusoren ( art.nr. 42367 ) lar deg lyse opp en hel arbeidsplass og gir et behagelig og effektivt lys for å utføre alle slags reparasjons-, malings- eller konstruksjonsarbeid.

Mer informasjon
ProduktnavnNova 12K
ProdusentScangrip
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Gtechniq

  HeiQ Mask
  219,-
 2. Koch Chemie

  Felgenblitz
  Fra 890,-
 3. SGCB

  Foldable Crate
  590,-
 4. North Detailing

  Car Wash Glacier
  159,-
 5. Koch Chemie

  Autoshampoo
  199,-
 6. Colourlock

  Rep Glue
  349,-