Facebook Pixel

Menzerna One-Step poleringspakke

Menzerna One-Step poleringspakke

Pakken for deg som raskt og effektivt ønsker å gi bilen en shine for å fjerne vaskeriper, heve glansen og legge en beskyttelse i én og samme operasjon. Perfekt dersom du har behov for å ta en rask salgsklargjøring, eller bare ønsker å spare tid. Her får du med kvalitetsputer fra North Detailing og Menzerna One-Step-Polish som både korrigerer riper, gir en fin glans og legger igjen en vannavprellende beskyttelse til slutt.

Produktet er ikke på lager

Fra 690,- Før 795,-

Til 690,- Før 795,-

Tilgjengelighet: Utsolgt
Mer informasjon
ProduktnavnMenzerna One-Step poleringspakke

Menzerna One-Step Polish 3in1

Menzerna One-Step Polish 3in1 er polishen for deg som ønsker deg et godt resultat og en bil som er både blank og beskyttet raskest mulig. Enkel å jobbe med, støver lite og dekker hele poleringsprosessen fra korrigering til beskyttelse. Denne er 100% silikonfri, og kan brukes både med roterende og oscillerende/DA poleringsmaskin. Kan også brukes for hånd. Her sparer du med andre ord både tid og penger!

 

North Detailing 150 mm Polishing Pad

I pakken følger det med 4 stk. 150 mm poleringsputer (2 fine/gul og 2 medium/grønn) fra North Detailing. Disse er spesialdesignet for bruk sammen med oscillerende/DA poleringsmaskin, og leverer på både holdbarhet, effektivitet og finish. Putene har litt ekstra tykkelse slik at du kommer godt til på konkave flater.

 

Før polering er det viktig at bilen er grundig vasket og helt ren. Ta gjerne en kikk på denne guiden dersom du er usikker på hvordan du klargjør bilen til polering. Når du skal polere må bilen stå på et tørt sted utenfor direkte sollys.

 

 1. Rist flasken godt.
 2. Velg hvilken poleringspute du ønsker å bruke. Utfør gjerne en liten test på panseret med hver pute før du starter, for å se hvilken som gir deg best resultat på din bil.
 3. Polishen kan virke litt fettete i starten, og skal jobbes med frem til du ser en lett gjennomsiktig/oljete hinne ligge igjen på lakken.
 4. For best resultat anbefaler produsent å kjøre maskinen på medium hastighet og legge litt press på maskinen i starten. Når du nærmer deg ferdig med et arbeidsområde anbefales det å justere ned hastigheten på maskinen og redusere presset på maskinen.
 5. Etter at du har polert over et område lar du polishen ligge i 5-10 minutter for å tørke. Deretter tørker du bort produktrester med en microfiberklut.
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. North Detailing

  150 mm Polishing Pad
  Fra 139,-
 2. GYEON

  Q²M Clay Mild
  199,-
 3. Poka Premium

  Hjulstativ
  2990,-
 4. North Detailing

  Microfiber Coating Applicator
  39,-
 5. Colourlock

  GLD Solvent Cleaner
  369,-
 6. Autobrite

  Ceramic Magiseal
  Fra 379,-
 7. North Detailing

  Microfiber Edgeless Buffing Towel
  Fra 39,-