Facebook Pixel
Polere_bilen_

Polering av bil - alt du trenger å vite!

Ingenting er som en nypolert, skinnende og blank bil. Ikke bare ser den bra ut, men godfølelsen du får etter et stykke godt utført arbeid er verdt det i seg selv. Hvis du er blant dem som ønsker å ta bilpleiehobbyen et steg videre og komme i gang med maskinpolering, da bør du ta en kikk på guidene under. Der går vi grundig gjennom alt du trenger å vite for å polere bilen din både når det gjelder forberedelse, testing for å finne riktig poleringsmiddel/pute og hvordan du utfører selve jobben. Guidene innholder både tekst og video slik at du får en god innføring i alle trinnene. 

Forberedelse til polering

Før du kan starte med selve poleringsjobben er det viktig at bilen er grundig renset og helt ren. I denne guiden finner du alt du trenger å vite for å gjøre bilen klar til polering.

Kombinasjonstest

For å oppnå et god resultat må du først finne den riktige kombinasjonen av poleringspute og poleringsmiddel. Her viser vi deg hvordan du utfører en kombinasjonstest.

Poleringsguide

Se, les og lær hvordan du maskinpolerer bilen for å fjerne vaskeriper og hente frem en blank finish. Perfekt for deg som er nybegynner eller trenger å friske opp kunnskapen litt.

North Detailing DA-8 Poleringsmaskin
1290,-
-26%
DA-8 Poleringspakke
2390,- Før 3248,-
North Detailing Lynx DA-15 poleringsmaskin
2990,-
-33%
Lynx DA-15 Poleringspakke
2979,- Før 4446,-

Har du spørsmål?

Send oss gjerne en mail på kundeservice@bilnerden.no dersom du har spørsmål eller trenger produktanbefalinger tilpasset deg og ditt behov.