Facebook Pixel
Klar_for_dekkskift_1200x400

Alt du trenger til vask av felg og dekk!

Nå er det ikke lenge før vinterdekkene kan settes bort for denne gang, og det er på tide å gjøre seg klar til hjulskift. Dette er naturligvis en gyllen anledning til å gi både sommer- og vinterfelger litt ekstra omtanke i form av vask og beskyttelse. Her har vi samlet våre beste tips og anbefalinger.

Felgrens

Uavhengig av om du kun skal gi felgene enkel vask eller skal gå grundig til verks: En god felgrens som tar smuss og bremsestøv er helt nødvendig, og det rette produktet å starte med.

For deg som skal rengjøre grundig

Noen ganger må man gå ekstra grundig til verks for at felgene skal bli helt rene.

Beskyttelse av felg

Ikke glem å legg en god beskyttelse når felgene er rene. På den måten holder de seg fine lengre og vedlikeholdsvasken blir mye enklere!

Rens og beskyttelse av dekk

Husk å gi dekkene litt ekstra oppmerksomhet ved hjulskift og gi dem en god rens og legg på en dekkfornyer for å sette prikken over i´en!

Slik gjøres det

I denne videoen går vi gjennom det viktigste du trenger å vite når det gjelder å gi felger og dekk en grundig rens. Etter en lang vinter har felgene godt av en skikkelig vårrengjøring for å bli kvitt generelt smuss, bremsestøv og asfaltrester. Vi anbefaler naturligvis å påføre en god voks eller felgforsegling til slutt, slik at hjulene er klare til å settes rett på bilen når vinteren kommer.

Flere produkter til rens og beskyttelse av felg og dekk

-20%
SGCB Microfiber Wheel Brush Kit
390,- Før 490,-
North Detailing Microfiber Edgeless Buffing Towel
Fra 39,-
Poka Premium Hjulstativ
2990,-
Nerta Wheelshine Super
549,-
Koch Chemie Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
729,-
North Detailing Premium Microfiber Coating Towel
Fra 45,-

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om produkter, bilpleie eller ønsker anbefalinger til deg og din bil? Send oss en e-post på kundeservice@bilnerden.no eller send oss en melding på Facebook. Vi hjelper deg mer enn gjerne!