Facebook Pixel
Gtechniq_beskyttelseside_banner

Den råeste beskyttelsen på markedet!

Ønsker du deg en bil som er lett å holde ren, samtidig som den er godt beskyttet mot elementene, UV-stråling/falming, etsemerker fra insekter og vannmerker? Da har du kommet til riktig sted, for her finner du noen av de heftigste produktene på markedet innen beskyttelse av bil fra britiske Gtechniq.

 

Helt siden oppstarten i 2001 har fokuset til Gtechniq vært rettet mot å utvikle de heftigste produktene innen overflateteknologi, både når det gjelder finish, egenskaper og holdbarhet. Dette gjenspeiler seg uten tvil i det solide utvalget deres av kvalitetsprodukter til beskyttelse av bil, både innvendig og utvendig.

Som norsk importør av Gtechniq leverer vi produkter til både forbrukere, forhandlere og bilpleiesentere over hele landet som har behov for kvalitetsprodukter til beskyttelse av bil.

 

Crystal Serum Light

Keramisk lakkforsegling

 1. Gtechniq Crystal Serum Light
  Gtechniq Crystal Serum Light
  Fra 990,-

Crystal Serum Light fra Gtechniq er blant de heftigste keramiske coatingene tiltenkt forbrukermarkedet. Med litt egeninnsats kan du se frem til en godt beskyttet bil som er enklere å holde ren i lang tid fremover. Gir en utrolig fin dybde og glans i lakken. Opp til 5 års varighet avhengig av kjøremønster og vaskerutiner.

Crystal Serum Light er coatingen tiltenkt den kvalitetsbevisste forbrukeren som ønsker en god og holdbar beskyttelse av lakken, men uten at det går på bekostning av brukervennlighet.

Gtechniq Crystal Serum Light gir en holdbar, glansfull og glatt beskyttelse av lakken, med god bestandighet mot kjemi og vaskeriper. Smuss og forurensninger vil heller ikke sette seg like godt på en lakkforseglet bil, og renholdet blir dermed enklere.

Crystal Serum Light er bestandig mot kjemi med pH-verdi mellom 2 og 12, og sørger for at organisk smuss, asfalt/tjære og rennemerker/water spots enklere lar seg fjerne fra bilen.

For optimalt resultat med tanke på avprelling og holdbarhet anbefaler vi å enten toppe Gtechniq Crystal Serum Light med den hydrofobiske top-coaten Gtechniq EXO, eller behandle bilen jevnlig med Gtechniq C2 Ceramic Sealant (hurtigvoks som påføres med microfiberklut etter vask ved behov).

Nøkkelen til et godt resultat når du skal forsegle lakken med Crystal Serum Light er godt forarbeid. Lakken må renses grundig, og være helt ren før du påfører forseglingen.

Vi anbefaler å polere bilen før den skal lakkforsegles slik at du blir kvitt eventuelle forurensninger i lakken, heve glansen og bli kvitt micro/vaskeriper.

Når bilen er vasket/ren, og eventuelt polert, anbefaler vi at bilen rengjøres med Gtechniq Panel Wipe. Denne fjerner alt av rester fra vaskemidler og poleringsmiddel, og sikrer at lakkforseglingen får så god heft som mulig. Eventuelle produktrester vil gjøre at lakkforseglingen ikke får ordentlig feste på lakken.

Når lakkforseglingen skal påføres er det viktig at bilen står tørt i en garasje eller innendørsannlegg med en temperatur på mellom 5-25° C. Unngå sollys. Etter behandling må bilen stå tørt i minst 12 timer ved ca. 20° C før den brukes eller kommer i kontakt med vann. Vent minimum 72 timer før bilen vaskes.

Påføring:

 1. Drypp 3 dråper med dråpetelleren på den medfølgende påføringspaden. Massér væsken inn i påføringsputen slik at hele puten er fuktig.
 2. Påfør med overlappende bevegelser i et område på ca. 60x60cm om gangen.
 3. Tørk umiddelbart bort produktrester med en egnet microfiberklut (Gtechniq MF1). Det kan hende du må tørke flere ganger på samme område for å bli kvitt alt av resterende produkt. Ikke bruk for mye kraft når du tørker av. Vi anbefaler at du har godt med rene kluter tilgjengelig!
 4. Inspiser grundig i godt lys for å forsikre deg helt om at alt av produktrester er borte.
 5. Gjenta rundt hele bilen.

Vent minimum én time før du eventuelt topper Gtechniq Crystal Serum Light med Gtechniq EXO eller Gtechniq C2 Ceramic.

EXOv5

Keramisk lakkforsegling

 1. Gtechniq EXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating

Er du på jakt etter noe av det råeste markedet har å tilby når det gjelder lakkbeskyttelse og avprellingsegenskaper? Da er Gtechniq EXOv5 det rette valget for deg! EXOv5 danner en hard, glansfull og ekstremt hydrofob hinne som gir god beskyttelse mot smuss og veisalt, og som sørger for at bilen blir mye enklere å holde ren. Superenkel å jobbe med, og egner fint både som standalone forsegling eller som topcoat til Crystal Serum Light eller C1 Crystal Laquer.

Helt siden Gtechniq ble etablert i 2001 har målet alltid vært å levere de råeste produktene innen overflateteknologi. For å klare dette kreves det kontinuerlig arbeid med produktutvikling, forskning og en god del testing for å leve opp til forventningene i et marked hvor både forbrukere og profesjonelle stiller skyhøye krav.

 

Etter over 2 år med utvikling og testing, ca. 3600 arbeidstimer på laboratoriet, 26 000 vannkontaktvinkeltester, 40 ulike formler og testing verden rundt, har dette arbeidet resultert i Gtechniq EXOv5.

 

Sammenliknet med sin forgjenger (EXOv4), danner EXOv5 en enda jevnere, hardere og mindre porøs hinne som binder seg til lakken (evt. basecoat). Dette gir EXOv5 enda bedre hydrofobe egenskaper og større motstandsdyktighet mot smuss, salt, vaskekjemi og microriper. Og det beste av alt, EXOv5 trenger kun å påføres i ett lag, i motsetning til forgjengeren (EXOv4) som er anbefalt å legges i to lag. Her får du altså en heftigere forsegling, samtidig som tidsbruken halveres.

 

Med EXOv5 har Gtechniq uten tvil hevet listen et solid hakk når det gjelder Last Surface Protection (LSP) teknologi.

 

Holdbarhet på 18 - 24 måneder avhengig av kjørelengde og vaskerutiner.

Gtechniq EXOv5 kan påføres både som en standalone coating, eller som en topcoat over Gtechniq C1 Crystal Laquer (C1) eller Gtechniq Crystal Serum Light (CSL). For best mulig beskyttelse anbefaler vi å legge en basecoat (C1 eller CSL) først, og deretter toppe med EXOv5.

 

Har du påført C1 først må du vente minimum 4 timer, men ikke mer enn 12 timer fra denne ble påført før du påfører EXOv5.

Har du påført CSL først venter du 1 time etter at denne er påført før du påfører EXOv5.

 

Før påføring av EXOv5 (og andre Gtechniq lakkforseglinger) er det viktig at lakken er helt ren og fri for alle forurensninger. Vi anbefaler også at bilen poleres først for å fjerne eventuelle vaskeriper, og for å hente frem litt ekstra glans før lakken forsegles. Uavhengig av om bilen poleres eller ikke, er det viktig at lakken renses med Gtechniq Panel Wipe som det siste steget før lakkforseglingen påføres for å sikre best mulig heft.

 

Gtechniq Panel Wipe skal kun brukes direkte på lakken før det første laget med forsegling påføres. Dersom du f.eks. legger et lag med CSL først, skal ikke Panel Wipe (eller andre wipedowns) brukes mellom lagene, og EXOv5 påføres direkte oppå CSL eller C1.

 

Påføring av EXOv5 må gjøres utenfor sollys, på et tørt sted, i temperatur over 5 grader celsius og på en plass bilen kan stå tørt i minimum 12 timer etter påføring.

 

Slik påfører du:

 • Rist flasken godt, og bruk hansker under påføring.
 • Fukt den medfølgende påføringsputen med EXOv5.
 • Påfør på lakken med overlappende bevegelser på små felt av gangen (ca. 60 cm x 60 cm), og vent 1 - 2 minutter før du tørker bort overskytende produkt med en Gtechniq MF1 microfiberklut. Tørk deretter over samme området på nytt med en ny, tørr MF1 microfiberklut for å få bort de siste produktrestene.
 • Sørg for at du har god kontroll på hvor du har påført EXOv5, og overlapp litt mellom hvert felt for å unngå helligdager. Inspiserer jevnlig med godt lys for å være sikker på at du har fått bort alle produktrester.
 • Gjenta prosessen på et felt av gangen frem til du har vært rundt hele bilen.

 

La EXOv5 herde i minimum 12 timer på et tørt sted før du bruker bilen, og vent minimum 7 dager før du vasker bilen etter påføring av EXOv5.

 

Produktet bør brukes innen 3 måneder etter at flasken er åpnet, og innen 12 måneder dersom den er uåpnet. Unngå å legge EXOv5 på ulakkert plastikk, gummi og lykter.

HALO Flexible Film Coating

Keramisk forsegling til folierte biler

 1. Gtechniq HALO Flexible Film Coating
  Gtechniq HALO Flexible Film Coating
  Fra 849,-

Gtechniq HALO er en coating til folierte biler. Den utfyller og forbedrer egenskapene på PPF/Paint Protection Film og vinyl. Den gir god UV-beskyttelse og hindrer falming, samtidig som den bidrar til svært gode vann- og smussavprellende egenskaper. Bilen blir enklere å holde ren og folien holder seg blank og klar! Opp til 2 års holdbarhet!

Gtechniq Halo er en tett og fleksibel film som binder seg permanent til overflaten på folien. Tettheten i coatingen og den lave overflateenergien gjør at de vannavprellende egenskapene blir kraftig forbedret.

Grundig testing av produktet i laboratoriet og testing i virkeligheten med vær og vind viser at HALO er kompatibel med alle typer finisher. Glansfulle folier, matte folier, sateng vinyl og PPF/Paint Protection Film. Det er også bevist at den fungerer på selvreparerende folier.

Påføres på et tørt sted utenfor direkte sollys. Husk hansker. Overflaten må være helt ren før påføring. Som et siste steg før påføring anbefaler vi at overflaten renses med en blanding av 30% isopropanol og destillert vann for å fjerne alle fingermerker og eventuelle forurensninger som måtte sitte igjen i folien. Fukt en microfiberklut med blandingen og tørk over bilen. Overflaten må være tørr før HALO påføres.

 

 • Fukt påføringsputen med produktet og påfør på en overflate på ca. 60 cm x 60 cm av gangen med overlappende bevegelser.
 • Tørk bort overskytende produkt med en microfiberklut. Bruk en god lykt for å forsikre deg om at du har fått med deg alle produktrester.
 • Gjenta rundt hele bilen.
 • La forseglingen herde i minimum 1 time før du gjentar prosessen over for å påføre et lag til med forsegling slik at folien er beskyttet med 2 lag.

C5 Wheel Armour

Keramisk felgforsegling

 1. Gtechniq C5 Wheel Armour
  Gtechniq C5 Wheel Armour
  Fra 399,-

Det å bruke tid på rengjøring av felger fulle av smuss og fastbent bremsestøv er kanskje ikke det artigste å holde på med. Løsningen som sørger for å minimere problemet: C5 Wheel Armour. Dette er en meget holdbar keramisk felgforsegling med gode avprellingsegenskaper som sørger for at smuss og bremsestøv ikke fester seg til felgen. Opp til 2 års holdbarhet avhengig av kjørelengde og vedlikehold. Fungerer utmerket på blanke, matte og sateng finisher.

 • Før påføring må felgene være rene og helt fri for forurensninger som smuss, fett, olje, metallpartikler etc.
 • Bruk Gtechniq Panel Wipe som siste trinn før påføring. Dette sørger for at eventuelle produktrester fjernes fra felgen, og at forseglingen får best mulig heft.
 • Rist flasken godt før påføring, og bruk hansker.
 • Drypp noen dråper med produkt i den medfølgende applikatoren og påfør forseglingen på felgen. Ikke påfør på mer enn halve felgen om gangen.
 • Når produktet er påført på overflaten, tørk av innen 30-60 sekunder med en microfiberklut. Sørg for å få bort alle overflødige produktrester. Vi anbefaler Gtechniq MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth.
 • Gjenta prosessen på alle felgene.
 • La forseglingen herde innendørs i minimum 12 timer. Vi anbefaler å vente 14 dager før du bruker vaskekjemi etter påføring.

Keramisk glassforsegling

 1. Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass
  Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass
  Fra 199,-

G1 ClearVision Smart Glass er en meget holdbar glassforsegling som sørger for at vann og smuss preller av vinduene. Her får du både bedre kjørekomfort og enklere vedlikehold på en gang! Takket være den kraftige kjemiske bindingen mellom forseglingen og ruten har denne en holdbarhet på opp til 2 år eller 30 000 km. Til behandling av frontrute trenger du 15 ml, mens du trenger 100 ml til behandling av hele bilen. G2 Residue Remover følger med i pakken.

 • Sørg for at du jobber i et godt ventilert område utenfor direkte sollys. Temperaturen skal være over 5 grader.
 • Bruk hansker.
 • Rens alle rutene du skal forsegle med G6 Perfect Glass og  MF5 Power Glass Cloth.
 • For best resultat anbefaler vi å maskinpolere ruten med Gtechniq G4 Nano Glass Polish og en medium pute. Alternativt kan du polere ruten med samme middel for hånd.
 • Før påføring av forseglingen rengjøres ruten igjen med G6 Pefect Glass og en MF5 Microfiber Glass Cloth. Gjenta helt til ruten er helt fri for produktrester.
 • Rist flasken godt.
 • På front- og bakrute anbefaler vi å legge 3 lag med forsegling, mens på siderutene holder det med 1 lag.
 • Drypp noen dråper med forsegling på applikatoren (sørg for at den er godt fuktet) og påfør på ruten med sirkelbevegelser. La forseglingen ligge på i 5 minutter.
 • Bruk en ny applikator og påfør enda en gang oppå det første laget, men denne gangen med rette sideveis bevegelser. La forseglingen ligger på i enda 5 minutter. Bruk en ny applikator og legg på det tredje laget, men denne gangen med rette vertikale bevegelser. La produktet ligger i 15 minutter.
 • Fjern produktrester med G2 Residue Remover (medfølger). Påfør dette på den siste applikatoren og påfør på et lite område av gangen. Tørk deretter av med en Gtechniq MF1 microfiberklut umiddelbart etterpå.
 • Til slutt renser du viskerbladene med Gtechniq G6 Perfect Glass og en microfiberklut.
 • Vi anbefaler at du også påfører et lag med forsegling på viskerbladene uten å tørke bort overflødig produkt. Dersom viskerbladene er gamle/slitte anbefaler vi å bytte dem ut først.
 • La bilen stå tørt i minimum 12 timer etter påføring. Vi anbefaler å vente 14 dager før du utsetter forseglingen for vaskekjemi.
 • I noen tilfeller kan du oppleve at vindusviskerne "hopper". Dette vil i 90% av tilfellene avta etter ca. 2 uker.

Vindusforsegling til glass/pleksiglass

 1. Gtechniq G5 Water Repellent Coating For Glass & Perspex
  Gtechniq G5 Water Repellent Coating
  169,-

Gtechniq G5 er formulert for å gi den aller beste skitt- og vannavstøtende beskyttelsen. Sørger for at vannet preller av ruten selv i lave hastigheter, og hindrer at smuss får godt feste på ruten. Kan brukes på alle bilens ruter og pleksiglass/lykter. Lett å påføre og opp til 4 måneders holdbarhet.

Påføring gjøres på et godt ventilert sted, utenfor direkte sollys. Husk å bruke hansker.

 • Rens glasset med Gtechniq G6 Perfect Glass.
 • Polerer glasset med Gtechniq G4 Nanotech Glass Polish.
 • Rens glasset på nytt med Gtechniq G6 Perffect Glass.
 • Påfør litt produkt i påføringsputen og påfør på én rute av gangen med sirkelbevegelser.
 • La produktet ligge 10-15 minutter (gjelder romtemperatur).
 • Tørk bort overskytende produkt med en microfiberklut.
 • Unngå at behandlet overflate kommer i kontakt med vann de 2 første timene etter påføring.

C4 Permanent Trim Restorer

Keramisk plastforsegling/fornyer

 1. Coating til fornying av alle eksteriøre plastoverflater på bilen, lykter og ulakkert plast
  Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer
  Fra 399,-

Populær og meget holdbar plastikkfornyer som får gammel plast til å se ut som ny igjen, uten å endre glansen. Fungerer også utmerket som beskyttelse på ny plastikk for å bevare den lengst mulig. C4 binder seg kjemisk til overflaten og gir en holdbar beskyttelse mot UV-stråler/falming i opp til 2 år.

Påføring av Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer gjøres på et tørt, godt ventilert sted, utenfor direkte sollys og i temperatur over 5 grader celsius. Overflaten som skal behandles må være helt ren, avkjølt og tørr før påføring.

 • Fukt påføringsputen med produktet og påfør på overflaten som skal behandles.
 • Etter påføring tørker du bort overskytende produkt umiddelbart med en microfiberklut.
 • La produktet herde i minimum 12 timer før du bruker bilen.

C1 Crystal Lacquer

Keramisk lakkforsegling

 1. Gtechniq C1 Crystal Lacquer
  Gtechniq C1 Crystal Lacquer
  Fra 749,-

Keramisk lakkforsegling med opp til 36 måneders holdbarhet. Gir en god beskyttelse av lakken, også mot mindre vaskeriper. Enkel å påføre og egner seg for deg som skal legge lakkforsegling for første gang. Denne gir ikke så mye ekstra glans, og egner seg derfor også til biler med matt lakk.

C1 Crystal Lacquer gir en god holdbarhet og beskytter i opp til 36 måneder. Siden Gtechniq C1 er en basecoat anbefales det å toppe den med EXOv4, Quick Detailer, voks eller annen topcoat. Da får man kombinert ripebestandigheten og holdbarheten til C1 med gode vann- og smussavprellende egenskaper fra topcoaten, og man kan dermed kombinere det beste fra to verdener.

Påføring gjøres på et tørt sted, utenfor direkte sollys og i temperatur over 5 grader celsius. Bruk hansker ved påføring.

 • Rist flasken og påfør produktet i påføringsputen.
 • Sett på korken på flasken underveis for å hindre at produktet begynner å herde.
 • Påfør produktet på lakken med overlappende bevegelser på et område på ca. 60 cm x 60 cm av gangen.
 • Etter påføring av et område tørker du umiddelbart bort overskytende produkt med en microfiberklut.
 • Sørg for å ha godt med microfiberkluter tilgjengelig, da du må regne med å bruke én klut til å ta grovtørket med før du tørker de siste restene med en ny klut.
 • Inspiser med en god lykt underveis for å forsikre deg om at alle produktrester er borte.
 • Bytt påføringspute etter at du har behandlet 3-4 områder.
 • Produktet skal herde i minimum 12 timer på et tørt sted utenfor direkte sollys.

 

NB! Det anbefales å bruke opp flasken innen 3 måneder etter åpning for maksimal effekt av produktet. Holdbarheten forutsetter at produktet blir lagret i mørkt og tørt rom uten for store temperatursvingninger.

Holdbar dekkfornyer

 1. Gtechniq T1 Durable Tyre Gel
  Gtechniq T1 Durable Tyre Gel
  Fra 229,-

Helt ny og oppgradert dekkfornyer fra Gtechniq. T1 Durable Tyre Gel er designet og formulert for å gi dekksider et langvarig og naturlig nybilutseende. Gir vann- og smussavprellende egenskaper, og kan legges i flere lag for å oppnå en blankere finish.

Produktet påføres på rene og tørre dekk, utenfor direkte sollys. Bruk hansker ved påføring.

 1. Rist flasken godt før bruk.
 2. Påfør T1 fra flasken og over på en påføringspute eller klut.
 3. Fordel produktet jevnt på overflaten.
 4. Fjern overskytende produkt med en egen klut.
 5. Vent 10 minutter og påfør nytt lag for mer glans.

OBS! Ikke bruk denne på motorsykkel eller sykkeldekk.

Prisgunstig dekkfornyer

 1. Gtechniq T2 Tyre Dressing - 250 ml
  Gtechniq T2 Tyre Dressing - 250 ml
  89,-

Prisgunstig dekkfornyer som sørger for både avprelling og nydelig finish på dekkene. Enkel i bruk, rask å påføre og passer utmerket til bruk etter vedlikeholdsvasken. 100% biologisk nedbrytbar. For økt glans kan denne påføres i flere lag.

Produktet påføres på rene og tørre dekk, utenfor direkte sollys. Bruk hansker ved påføring.

 • Rist flasken godt.
 • Påfør produktet i en skumapplikator og fordel produktet jevnt over hele dekksiden.
 • Tørk bort overskytende produkt med en microfiberklut.
 • Ønsker du enda mer glans påfører du et nytt lag etter 10 minutter.

 

OBS! Må ikke brukes på sykkeldekk eller motorsykkeldekk.

C2 Ceramic Sealant

Holdbar keramisk hurtigbeskyttelse

 1. Gtechniq C2 Ceramic Sealant
  Gtechniq C2 Ceramic Sealant
  Fra 215,-

Enklere vei til glans og ekstrem vann- og smussavprelling finner du nesten ikke! C2 Ceramic Sealant gir en god beskyttelse mot UV-stråling og sørger for enklere vedlikehold av bilen takket være avprellingsegenskapene i opp til 6 måneder. Påføres enkelt etter vask med en microfiberklut, og kan også brukes som drying aid! Anbefales!

Unngå direkte sollys og pass på at flatene er avkjølt før påføring. Bruk hansker.

 1. Spray C2 direkte i en ren Gtechniq MF1 microfiberklut, og fordel produktet utover ett og ett panel. 
 2. Bruk en ny ren Gtechniq MF1 microfiberklut til å tørke av produktrester med.

 

Gtechniq C2v3 som drying aid

 1. Spray direkte på våt overflate (etter vask).
 2. Tørk bilen med Gtechniq Zero Scratch Microfibre Drying Towel.

Superenkel keramisk beskyttelse

 1. Gtechniq Easy Coat 500 ml - Kit
  Gtechniq Easy Coat
  269,-

Gtechniq Easy Coat gir opptil 3 måneder med keramisk beskyttelse og er superenkel i bruk, enklere blir det rett og slett ikke! Koble mikserenheten til vannslangen og spyl på og av, så er lakken beskyttet.

Den inneholder ikke løsemidler og gir god UV-beskyttelse. I tillegg gir den ekstremt gode vann- og smussavprellende egenskaper som igjen gir et enklere vedlikehold. Etterlater ikke skjolder, kan brukes på alle bilens overflater og kan påføres varme eller kalde overflater. Den perfekte vedlikeholds-beskyttelsen enten du ønsker et enklere bilhold eller du ønsker litt ekstra beskyttelse og vannavprelling på den coatede lakken.

 • Superenkel i bruk
 • Coating-safe
 • Keramisk beskyttelse
 • Kan brukes på alle bilens overflater
 • Holdbarhet opptil 3 måneder
 • God UV-beskyttelse
 • Imponerende vann- og smussavprellende egenskaper
 • Mikserenhet medfølger (gjelder ikke refill-varianten)

OBS! Easy Coat er designet for bruk via mikserenheten. Dersom det skal påføres med med Foam Lance må du være nøye med blandingsforholdet.

 • Vask bilen grundig
 • Koble mikserenheten til hageslangen
 • Spyl bilen uten tilførsel av Easy Coat for å få en våt overflate
 • Slå deretter på tilførsel av Easy Coat og spyl på et tynt og jevnt lag. Mikserenheten gir et ferdig blandingsforhold på 20:1
 • Slå av tilførsel av Easy Coat og spyl grundig av
 • Vi anbefaler å tørke lakken etter påføring for å unngå vannmerker

Tekstilimpregnering

Superhydrofobisk tekstilimpregnering til bruk på interiør og cabriolet-tak. Beskytter mot vannbaserte flekker og sørger for at væske preller av overflaten og enkelt lar seg tørke bort dersom uhellet skulle være ute. I1 Smart Fabric V2 binder seg individuelt til hvert fiber, noe som gjør at tekstilens struktur ikke endres og at stoffet får puste. Perfekt for deg som vil ta ekstra godt vare på setene, eller har barn som søler i baksetene.

Kan brukes på tekstil både innvendig og utvendig. Egner seg til blant annet tekstilseter, tekstilmatter, cabriolet-tak og teppegulv.

 • Overflaten som skal behandles må være helt ren og tørr før påføring av I1 Smart Fabric. Til tekstil/interiør så anbefaler vi å rengjøre med Gtechniq I2 Tri-Clean.
 • Rist flasken godt, unngå sollys og bruk hansker.
 • Sørg for god ventilasjon når produktet skal påføres.
 • Spray på overflaten som skal behandles fra ca. 15 cm avstand, og sørg for at hele overflaten er dekket godt. Masser gjerne inn produktet forsiktig i setene/tekstilen med hendene (NB: Bruk hansker) rett etter påføring for å sørge for at produktet er fordelt over hele overflaten.
 • Unngå å spraye på områder som ikke skal behandles. Skulle produktet komme på en slik overflate, tørk umiddelbart bort med en microfiberklut.
 • La den behandlede overflaten tørke i 24 timer etter påføring.

Interiørfornyer og beskyttelse

 1. Gtechniq C6 Matte Dash AB
  Gtechniq C6 Matte Dash AB
  125,-

Beskyttelse til interiøret som sørger for god UV-beskyttelse og lettere renhold. Opprettholder den naturlige finishen til overflater av vinyl, gummi og plastikk. Antibakterielle egenskaper som dreper 99,9% av bakterier.

C6 er formulert for å beskytte dashbord, vinyl, gummi og plastlignende overflater.

Hva er spesielt med C6?

 • Opprettholder fabrikkfinish.
 • Motstandsdyktig mot slitasje.
 • Gjør overflaten enkel å holde ren.
 • UV-beskyttelse
 1. Rengjør områdene hvor C6 skal påføres. For eksempel med Gtechniq MF1 microfiber og W2 Universal Cleaner blandet 1:20 med vann.
 2. Påfør C6 med en ren microfiber klut eller påføringspute. Bruk sirkulære bevegelser. Fjern overflødig produkt umiddelbart etter påføring med en ren microfiberklut.
 3. For optimal beskyttelse anbefales to lag med 24 timers herding mellom 1. og 2. lag og deretter ny påføring hver 6. måned.
 4. Må ikke brukes på semsket skinn, nubuck skinn eller andre fiberoverflater.

L1 Leather Guard AB

Skinnbeskyttelse

 1. Gtechniq L1 Leather Guard AB
  Gtechniq L1 Leather Guard AB
  Fra 129,-

L1 Leather Guard beskytter skinnsetene i bilen mot friksjon, UV-stråler og misfarging slik at de holder seg fine lengst mulig. Gir en matt finish, og en holdbarhet på mellom 3 og 12 måneder avhengig av område og bruk/slitasje. Kommer med antibaketerielle egenskaper som dreper 99,9 av bakterier. Anbefales spesielt på nyere skinn for å beskytte "klarlakken" som allerede ligger på skinnet.


Påføres når skinnet er rent og tørt. Bruk gjerne Gtechniq I2 Tri-Clean for å rense skinnet med før påføring. Bruk hansker.

 • Rist flasken godt.
 • Bruk en skumapplikator for å påføre et tynt lag med produkt. Bruk sirkelbevegelser.
 • Tørk bort overskytende produkt med en microfiberklut.
 • For best resultat anbefaler vi å påføre produktet på nytt etter 1 time.
 • La produktet tørke i 1 time før du bruker bilen.

Ceramic GWash

Bilshampo med beskyttelse

 1. Gtechniq Ceramic GWash
  Gtechniq Ceramic GWash
  Fra 349,-

Gtechniq Ceramic GWash er shampoen for deg som ønsker deg både ren og beskyttet bil! Perfekt dersom du ønsker å beskytte bilen raskt, eller for å booste beskyttelsen du har på fra før. Imponerende avprellingsegenskaper med opp til 3 måneders holdbarhet! Ceramic GWash leverer naturligvis også på rengjøringsegenskaper og skaper god glid - akkurat det en god shampo skal gjøre. Kan også brukes på matte lakktyper.

Bruk:

 • Rist flasken godt før bruk.
 • Ikke bruk i direkte sollys og sørg for at panelet er kaldt ved bruk.
 • Tilsett 20 ml per 10 L med kaldt vann.
 • Begynn med å vaske øvre del og jobb deg nedover.
 • Spyl bilen grundig med kaldt vann.

For å booste vannavprellingen:

 • Ta en liten "dæsj" med produkt direkte i vaskehansken.
 • Påfør på et panel om gangen.
 • Spyl grundig med kaldt vann.

Lagring:

 • Lagre flasken i kaldt og tørt rom.
 • Bør brukes innnen 12 måneder fra flasken ble åpnet.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne på kunderservice@bilnerden.no dersom du har spørsmål rundt produktene fra Gtechniq, eller ønsker anbefalinger som passer deg og dine behov.