Facebook Pixel
toppbanner_1

Endelig er våren her!

Endelig er våren her for fullt, og vi kan glede oss over finere vær og plussgrader. Med andre ord, det er på tide vaske bort vinteren og gjøre bilen klar for våren. Her finner du noen av våre tips og anbefalinger for å gjøre bilen vårklar, enten du bare skal gi den en god vask eller polere den for å hente frem litt ekstra glans.

Ren bil etter vinteren

Det viktigste etter en lang vinter er å gi bilen en god forvask med både avfetting, skumsåpe og metallpartikkelfjerner. For å bli kvitt trafikkfilmen og for å få bilen helt ren må du også gi den en berøringsvask. Under ser du noen anbefalte produkter til vasken, og en video som viser deg hvordan det gjøres.

La bilen skinne!

Ønsker du å ta bilholdet til et nytt nivå, fjerne litt vaskeriper, oppnå en speilblank finish og i samme slengen gjøre alle naboene misunnelige? Da er det maskinpolering som må til, og det er verken så vanskelig eller skummelt som det kan høres ut. Hos oss finner du maskiner og tilbehør i alle prisklasser, og ikke minst en komplett guide som lærer deg alt du trenger å vite!

Poleringsmaskiner

Tilbehør til polering

Beskyttelse

Når bilen er nyvasket (eller nypolert) er det viktig å bruke litt tid på å legge en god beskyttelse til slutt. Ikke bare sørger dette for at du kan ha glede av resultatet lengre, men det sørger også for at bilen blir mye lettere å rengjøre ved neste vask. Om du ønsker å bruke en times tid på å legge en god voks, eller kun ønsker en enkel spraybeskyttelse har ikke så mye å si. Det viktigste er at bilen får en eller annen form for beskyttelse når den først er ren. Er du i tvil om hva du skal velge? Sjekk ut denne artikkelen.

Flere anbefalinger

North Detailing Drill Brush Heavy Duty
Fra 75,-
North Detailing Drill Brush Medium Duty
Fra 75,-
Lithium Trim Serum
690,-
North Detailing Vaskebøtte med Grit Guard

Fra 290,-

North Detailing Tire Brush
49,-
Diverse Gold Nugget
129,-
North Detailing Edgeless Premium Microfiber Buffing Towel
Fra 35,-
-15%
Vindusforseglingskit G5
429,- Før 503,-
Gtechniq G6 Perfect Glass
Fra 179,-
North Detailing Premium Chenille Wash Mitt
Gtechniq T2 Tyre Dressing - 250 ml
89,-

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål om noen av produktene våre, hvordan de brukes, eller trenger anbefalinger som passer ditt behov og ditt budsjett, sender du oss en mail på kundeservice@bilnerden.no .